RO
Код товара:  76280

Обслуживаемая площадь (м2):

 • Категория Настенные кондиционеры
 • Бренды Bosch
 • Площадь помещения, м2 35
 • Охлаждающая способность, BTU 12000
 • Компрессор Inverter
 • Обогрев при: °C -15...+24
 • Класс энергоэффективности, Охлаждение/Обогрев: A+
 • Мощность на охлаждение, kW 3,5
 • Мощность на обогрев, kW 3,8
 • Тип хладагента R32
 • Расход воздуха 530
 • Максимальная длина трассы 20
 • Максимальный перепад высот 10
 • Габариты(внутренний блок) 802х295х200
 • Габариты(внешний блок) 720x495x270
 • Основные режимы Охлаждение / Обогрев / Осушение / Вентиляция
 • Режим осушения
 • Режим приточной вентиляции Да
 • Таймер включения/выключения Да
 • Регулировка скорости вентилятора
 • Диапазон рабочих температур, охлаждение, °C +18...+43
Посмотреть все ↓

BOSCH CLIMATE 3000I

Solutie de aer conditionat usor de utilizat, care asigura cel mai bun raport calitate/pret

Proiectat in Germania, cu un aspect unic si exclusivist, inclusiv al unitatii de exterior

Ofera numeroase functii de confort pentru utilizator

Filtre de inalta densitate (HD) si cu catalizator rece

Filtrul cu catalizator rece, elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (COV), precum si gazele si mirosurile nocive. In acelasi timp, filtrul de inalta densitate, cu un diametru redus al elementului de filtrare este un factor pentru cresterea eficientei filtrarii cu pana la 80% in comparatie cu filtrele traditionale, utilizate la alte aparate de aer conditionat, asigurand un aer proaspat si curat.

Filtru cu catalizator rece

Filtru cu catalizator rece. Elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (COV). Precum si gazele si mirosurile nocive.

Filtru de inalta densitate

In comparatie cu filtrul obisnuit de praf, efectul anti-praf al acestui filtru de inalta densitate poate creste mai mult de 50%, poate indeparta praful, polenul pana la 80%

 

Performanta la -15 ℃ / +50 ℃

Nu trebuie sa va fie teama de iarna rece! Kitul incorporat de temperatura ambientala scazuta regleaza turatia ventilatorului unitatii de exterior la temperatura de condensare. Acest lucru permite functionarea racirii la temperaturi exterioare de pana la -15 °C. Aparatele de aer conditionat Bosch ofera performante optime de incalzire, chiar si la temperaturi exterioare de -15 °C.

Performanta chiar si la +50 °C! Zilele fierbinti de vara nu va vor mai deranja! Va veti bucura de o racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare foarte ridicate, in timpul verii, pana la 50 °C.

i-Clean (Auto-curatare)

Unitatea de interior va continua sa functioneze intr-un mod special combinat pentru a usca evaporatorul interior dupa ce este oprita, astfel incat sa il pastreze curat si sanatoas. Mentine aerul curat in camera! Functia i-CLEAN previne aparitia bacteriilor si mucegaiului. Dupa oprirea echipamentului, unitatea de interior continua sa functioneze intr-un mod special pentru a usca evaporatorul, mentinandu-l curat si intr-o stare de functionare optima.

i-Clean (Auto-curatare)

Tehnologia i-Clean spala praful, mucegaiul si grasimile care pot provoca mirosuri atunci cand adera la schimbatorul de caldura prin inghetarea automata si apoi dezghetarea rapida a ghetii.

Ventilatorul intern continua sa functioneze pentru a usca evaporatorul, prevenind astfel dezvoltrea mucegaiului si mentinand interiorul curat.

Modul silentios

Cand este activat modul Silentios, compresorul functioneaza la frecventa scazuta si unitatea de interior asigura o briza usoara, reducand zgomotul la cel mai scazut nivel si creand o camera linistita si confortabila pentru dumneavoastra.

Atmosfera linistita si confortabila! In modul SILENTIOS, compresorul functioneaza la frecventa scazuta, reducand nivelul de zgomot la cea mai mica valoare, de numai 20 dBA, pentru o atmosfera linistita si confortabila.

Afisaj LED

Daca doriti sa verificati starea functiei, apasati butonul telecomenzii. Afisajul digital Bosch va afisa temperatura.

Afisaj LED digital elegant! Unitatea de aer conditionat este echipata cu un AFISAJ DIGITAL elegant, intuitiv si lat, cu informatii usor de vizualizat despre setarile echipamentului.

Modul Sleep

Un somn linistit in fiecare noapte!

Aceasta functie determina echipamentul sa modifice temperatura in regim de incalzire sau racire, cu 1 ℃ pe ora pentru primele 2 ore, mentinand apoi, pentru urmatoarele 5 ore, temperatura atinsa, dupa care se va opri. Aceasta functie sustine atat economisirea de energie, cat si confortul pe timp de noapte.

Modul Sleep

Functia de mod de repaus - SLEEP MODE - poate fi setata de utilizator direct din telecomanda, in vederea personalizarii temperaturii din camera, plecand de la premisa ca nevoia de confort in timpul noptii se poate schimba. Aceasta poate fi activata atat in modul de racire, cat si de incalzire. De exemplu, in timpul somnului, atunci cand aparatul functioneaza in modul de racire, fiind mai putin activi, vom avea nevoie de o temperatura un pic mai ridicata decat cea setata atunci cand am pornit echipamentul. La utilizarea SLEEP MODE, temperatura aerului conditionat se va ridica automat cu 1 ℃ pe ora pentru primele 2 ore, mentinand apoi, pentru urmatoarele 5 ore, temperatura atinsa, dupa care se va opri. Astfel, utilizatorul nu va resimti senzatia de adiere rece pe timpul noptii. Acelasi concept, doar ca in sens invers, este utilizat si pentru modul de incalzire. 

Modul Turbo

Caldura mare in casa? Functia Turbo este solutia!

Tocmai ai ajuns acasa, dar parca ai intrat intr-o sauna? Modul TURBO, care poate fi accesat direct din telecomanda, este de mare ajutor pentru atingerea rapida a unei temperaturi confortabile. Prin aceasta functie, aparatul de aer conditionat mareste capacitatea de racire / incalzire, ajutand astfel la atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt timp.In modul de racire, aparatul va reveni la setarea anterioara dupa 30 minute de functionare cu functia TURBO.

Follow Me (Urmareste-ma)

Asigura-ti confortul si temperatura necesara, exact in zona in care te afli!

Follow me este caracteristica cu ajutorul careia se activeaza senzorul de temperatura incorporat in telecomanda. La utilizarea functiei Follow me, aparatul mentine temperatura in functie de zona in care se afla telecomanda, nu in functie de cea din zona in care se afla unitatea interna.

Wind Avoid Me (Protectie impotriva curentului de aer)

Cu functia Breeze away puteti evita insuflarea aerului direct asupra Dvs., utilizand telecomanda pentru a regla directia acestuia

Functia Anti-cold Air

Gata cu aerul rece cand ne dorim caldura! Functia ANTI-COLD AIR este extrem de utila in modul de functionare pe incalzire. Pornirea echipamentului si turatia ventilatorului depind de temperatura schimbatorului de caldura al unitatii interioare. Aceasta functie previne descarcarea in camera a unui flux de aer rece si, astfel, evita crearea unui disconfort utilizatorului.

Temporizator pentru 24h

Caminul tau te va intampina cu un climat racoros! Functia TIMER permite programarea automata a timpilor de pornire si oprire, direct din telecomanda. Vrei ca aparatul de aer conditionat sa porneasca inainte de a ajunge acasa? Selecteaza corespunzator utilizand butonul TIMER ON, fiecare apasare a tastei marind perioada de temporizare in pasi de 30 min. Dar sa inchizi aerului inainte de a merge la culcare? TIMER OFF te va ajuta in acest sens. Sau poate doresti sa combini aceste functii pentru a stabili un program de racire / incalzire potrivit pentru tine? Este posibil si acest lucru, utilizand tastele TIMER ON si TIMER OFF!

Modul ECO

Aceasta functie activata va determina echipamentul sa functioneze pentru 8 ore in modul economic. Acest mod de functionare determina o reducere de consum energetic cu pana la 60% in comparatie cu modul de functionare conventional.

Schimbarea treptei de putere

Functia de schimbare a treptei de putere (Gear Change) ofera trei optiuni de putere de functionare, in functie de capacitatea la care doriti sa functioneze aparatul de aer conditionat: 50%, 75% si 100%. Puteti alege un nivel de putere mai mic pentru a economisi energie.

Auto-restart

Protectie si confort in cazul unei pene de curent! AUTO-RESTART este ideala in cazul intreruperii alimentarii electrice, aparatul de aer conditionat memorand toate setarile si refacandu-le automat cand revine alimentarea electrica. Sigur si confortabil!

3 ani garantie

Uita de griji!

Echipamentele de aer conditionat Bosch ofera 3 ANI GARANTIE, piese de schimb disponibile in stoc si o retea de service pe care te poti baza.

Alte functii:

 

 • i-Remote: Functiile principale pot fi modificate prin accesarea programelor telecomenzii. Puteti sa creati cele mai confortabile setari si sa le stergeti pe cele de care nu aveti nevoie;
 • Baleiaj 2D clapeta: clapeta poate fi pozitionata vertical, in sus sau in jos;
 • Functie de memorare a pozitiei clapetei: clapeta orizontala se va deplasa automat in aceeasi pozitie in care ati setat-o ultima data cand a fost pornita unitatea;
 • Ventilator cu 4 trepte si modulare continua: ventilatorul functioneaza la turatie mica, medie, mare, automata, asigurand modularea turatiei, pentru un control precis si un debit de aer confortabil;
 • Auto-diagnoza: in cazul in care apare o defectiune in functionare, unitatea se opreste automat si afiseaza codul de eroare relevant, ceea ce faciliteaza semnificativ diagnoza si repararea;
 • Detectarea scurgerilor de agent frigorific: daca unitatea detecteaza scurgeri de agent frigorific, pe afisajul unitatii de interior apare un mesaj EC si aparatul de aer conditionat se opreste. Aceasta functie protejeaza suplimentar compresorul impotriva deteriorarii;
 • Stand-by 1 W: Tehnologia inteligenta de pornire-oprire permite ca aparatele de aer conditionat sa intre automat in modul de economie de energie cand sunt in stand-by, reducand consumul de energie de la 5 W la 1 W pe ora, ceea ce inseamna o economie de 80% - 90%;
 • Functie anti-inghet: functia anti-inghet mentine temperatura camerei peste 8℃ si previne inghetul atunci cand casa nu este ocupata in timpul iernii, in special atunci cand sunteti plecati;
 • Moduri standard: racire, incalzire, uscare, ventilare si selectare automata moduri.
Читать далее ↓
На весь ассортимент товара, представленный в нашем интернет-магазине распространяется официальная гарантия производителя.
Гарантия производителя - 3 года
15 362 лей
В корзину
Купить в 1 клик
в избранное к сравнению
Заказать консультацию
Эта модель по обслуживаемой площади:
13 841 лей
В корзину
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Inverter
15 362 лей
В корзину
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Inverter
24 584 лей
В корзину
 1. Площадь помещения, м2 50
 2. Охлаждающая способность, BTU 18000
 3. Компрессор Inverter
30 651 лей
В корзину
 1. Площадь помещения, м2 70
 2. Охлаждающая способность, BTU 24000
 3. Компрессор Inverter
Аналогичные товары, 12000, 35, Inverter
Кондиционер GREE BORA R32 Inverter GWH12AAB-12000 BTU
Кондиционер GREE BORA R32 Inverter GWH12AAB-12000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
10 557 лей
В корзину
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS35S2SF1FA-BH-1U35S2SM1FA (black matt)
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS35S2SF1FA-BH-1U35S2SM1FA (black matt)
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
24 350 лей
В корзину
Кондиционер GREE LOMO R32 Inverter GWH12QB-12000 BTU
Кондиционер GREE LOMO R32 Inverter GWH12QB-12000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
11 628 лей
В корзину
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS35S2SF1FA-WH-1U35S2SM1FA (white matt)
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS35S2SF1FA-WH-1U35S2SM1FA (white matt)
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
23 926 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS035-С2-JZ035-С2
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS035-С2-JZ035-С2
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
9 367 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS035-A1-JZ035-A1
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS035-A1-JZ035-A1
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
16 121 лей
В корзину
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH35 VE-MUZ-FH35 VE
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH35 VE-MUZ-FH35 VE
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
0 лей
В корзину
Кондиционер Сooper Hunter Nodic Evo Inverter Wi-Fi CH-S12FTXN-E2
Кондиционер Сooper Hunter Nodic Evo Inverter Wi-Fi CH-S12FTXN-E2
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
0 лей
В корзину
Кондиционер MDV Inverter-12HRDN1-MDOA-12HFN1
Кондиционер MDV Inverter-12HRDN1-MDOA-12HFN1
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
8 910 лей
В корзину
Кондиционер HYUNDAI Inverter R32 HTAC-12CHSD/XA71-I
Кондиционер HYUNDAI Inverter R32 HTAC-12CHSD/XA71-I
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Inverter
9 789 лей
В корзину
Кондиционер BALLU ECO SMART Inverter R32 BSDi-12HN1
Кондиционер BALLU ECO SMART Inverter R32 BSDi-12HN1
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
9 999 лей
В корзину
Кондиционер Hisense Perla Inverter R32 CA35YR3FG/FW 12000 BTU
Кондиционер Hisense Perla Inverter R32 CA35YR3FG/FW 12000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Inverter
10 192 лей
В корзину
Кондиционер ELECTROLUX Atrium DC Inverter EACS-I-12HAT-N3-Eu
Кондиционер ELECTROLUX Atrium DC Inverter EACS-I-12HAT-N3-Eu
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
10 557 лей
В корзину
Кондиционер HAIER TUNDRA Plus DC Inverter AS35TADHRA-CLC-1U35MEEFRA
Кондиционер HAIER TUNDRA Plus DC Inverter AS35TADHRA-CLC-1U35MEEFRA
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Инверторный
10 747 лей
В корзину
Кондиционер AUX Freedom Inverter R32 12000BTU (ASWH12C5C4-FZR3DI-B8)
Кондиционер AUX Freedom Inverter R32 12000BTU (ASWH12C5C4-FZR3DI-B8)
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Inverter
10 958 лей
В корзину
Другие товары из категории
Кондиционер GREE BORA R32 Inverter GWH09AAB-9000 BTU
Кондиционер GREE BORA R32 Inverter GWH09AAB-9000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
9 486 лей
В корзину
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS25S2SF1FA-BH-1U25S2SM1FA (black matt)
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS25S2SF1FA-BH-1U25S2SM1FA (black matt)
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
23 291 лей
В корзину
Кондиционер GREE LOMO R32 Inverter GWH09QB-9000 BTU
Кондиционер GREE LOMO R32 Inverter GWH09QB-9000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
9 945 лей
В корзину
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS25S2SF1FA-WH-1U25S2SM1FA (white matt)
Кондиционер HAIER FLEXIS Plus DC Inverter Super Match AS25S2SF1FA-WH-1U25S2SM1FA (white matt)
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
22 920 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS025-С2-JZ025-С2
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS025-С2-JZ025-С2
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
8 783 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS050-С2-JZ050-С2
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS050-С2-JZ050-С2
 1. Площадь помещения, м2 50
 2. Охлаждающая способность, BTU 18000
 3. Компрессор Инверторный
13 874 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS070-С2-JZ070-С2
Кондиционер HEIKO BRISA DC Inverter JS070-С2-JZ070-С2
 1. Площадь помещения, м2 70
 2. Охлаждающая способность, BTU 24000
 3. Компрессор Инверторный
18 465 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS025-A1-JZ025-A1
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS025-A1-JZ025-A1
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
14 913 лей
В корзину
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS050-A1-JZ050-A1
Кондиционер HEIKO ARIA DC Inverter JS050-A1-JZ050-A1
 1. Площадь помещения, м2 50
 2. Охлаждающая способность, BTU 18000
 3. Компрессор Инверторный
22 242 лей
В корзину
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH50 VE-MUZ-FH50 VE
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH50 VE-MUZ-FH50 VE
 1. Площадь помещения, м2 50
 2. Охлаждающая способность, BTU 18000
 3. Компрессор Инверторный
0 лей
В корзину
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH25 VE-MUZ-FH25 VE
Кондиционер Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH25 VE-MUZ-FH25 VE
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
0 лей
В корзину
Кондиционер Сooper Hunter Nodic Evo Inverter Wi-Fi CH-S24FTXN-E2
Кондиционер Сooper Hunter Nodic Evo Inverter Wi-Fi CH-S24FTXN-E2
 1. Площадь помещения, м2 70
 2. Охлаждающая способность, BTU 24000
 3. Компрессор Инверторный
0 лей
В корзину
Кондиционер AUX Freedom Inverter R32 9000BTU (ASWH09B5C4-FZR3DI-C3)
Кондиционер AUX Freedom Inverter R32 9000BTU (ASWH09B5C4-FZR3DI-C3)
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Inverter
7 565 лей
В корзину
Кондиционер MDV Inverter-09HRDN1-MDOA-09HFN1
Кондиционер MDV Inverter-09HRDN1-MDOA-09HFN1
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
8 084 лей
В корзину
Кондиционер HYUNDAI Inverter R32 HTAC-09CHSD/XA71-I
Кондиционер HYUNDAI Inverter R32 HTAC-09CHSD/XA71-I
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Inverter
8 888 лей
В корзину
Кондиционер Ballu ECO SMART Inverter R32 BSDi-09HN1
Кондиционер Ballu ECO SMART Inverter R32 BSDi-09HN1
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
8 999 лей
В корзину
Кондиционер ELECTROLUX Atrium DC Inverter EACS-I-09HAT-N3-Eu
Кондиционер ELECTROLUX Atrium DC Inverter EACS-I-09HAT-N3-Eu
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
9 027 лей
В корзину
Кондиционер Hisense Perla Inverter R32 CA25YR3FG/FW 9000 BTU
Кондиционер Hisense Perla Inverter R32 CA25YR3FG/FW 9000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Inverter
9 342 лей
В корзину
Кондиционер HAIER TUNDRA Plus DC Inverter AS25TADHRA-CLC-1U25YEEFRA
Кондиционер HAIER TUNDRA Plus DC Inverter AS25TADHRA-CLC-1U25YEEFRA
 1. Площадь помещения, м2 25
 2. Охлаждающая способность, BTU 9000
 3. Компрессор Инверторный
9 984 лей
В корзину
Кондиционер ZANUSSI PERFECTO Inverter R32 ZACS/I-07 HPF/A22/N8
Кондиционер ZANUSSI PERFECTO Inverter R32 ZACS/I-07 HPF/A22/N8
 1. Площадь помещения, м2 20
 2. Охлаждающая способность, BTU 7000
 3. Компрессор Инверторный
10 251 лей
В корзину
Другие рекомендуемые продукты
Популярные бренды
Настенные кондиционеры Heiko
Настенные кондиционеры Daikin
Настенные кондиционеры Mitsubishi Electric
Настенные кондиционеры Сooper-Hunter
Настенные кондиционеры Gree
Настенные кондиционеры Haier
Настенные кондиционеры Mitsubishi Heavy
Настенные кондиционеры LG
Настенные кондиционеры Inventor
Настенные кондиционеры Zanussi
Настенные кондиционеры MDV
Настенные кондиционеры Bosch
Настенные кондиционеры SAMSUNG
Кондиционер BOSCH CLIMATE Inverter R32 3000i 12000 BTU
Кондиционер BOSCH CLIMATE Inverter R32 3000i 12000 BTU
 1. Площадь помещения, м2 35
 2. Охлаждающая способность, BTU 12000
 3. Компрессор Inverter
15 362 лей
В корзину
intreaba inginerul

© 2024 Climatizoare.md - Все кондиционеры здесь, выберите предпочтительного производителя и модель, легко разместите заказ, получите квалифицированную консультацию и установку.