Achitare si livrare

Achitarea și livrarea tehnicii Eurosanteh

Acum achiziționarea produselor din magazinul Eurosanteh este un proces comod, accesibil și ușor. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceea de ce ai nevoie. Poate ai nevoie de centrală termică performantă? Sau vrei să înlocuiești sistemul de încălzire vechi pe un cazan de gaznou și adiatoare eficiente?

Pentru că acordăm atenția maximă clienților noștri, am decis ca procesul de achiziționare a unui cazan pe gazsau a unui aparat de aer condiționatsă se finalizeze cu cîteva posibilități de achitare, de aceea clienții Eurosanteh au posibilitatea să achite:

Achitare în numerar – direct în magazinul Eurosanteh după ce au ales aparatajul de care au nevoie (calorifere, cazane de gaz sau aparate de aer condiționat) sau la livrarea produsului la adresa solicitată.
Achitare online – acest tip de achitare presupune că deții un card bancar Visa sau Master, iar acesta este valabil și funcționabil.
Achitare prin transfer – este opțiunea convenabilă persoanelor juridice, care la procurarea utilajului din magazinul Eurosanteh primesc bonul de plată, iar pentru acest lucru este necesară remiterea datelor fiscale din statutul juridic al entității pe adresa de e-mail: [email protected].
Achitarea urmează a fi efectuată în termen, fără întârzieri și abateri, astfel încât să primești în scurt timp aparatajul ales.


Livrarea produselor Eurosanteh

Și la acest capitol, specialiștii Eurosanteh au găsit cîteva metode convenabile de a-ți aduce utilajul ales la ușă (calorifere, cazane de gaz, aparate de aer condiționat etc.), astfel încât să te poți bucura de experiența produselor alese fără grijă.

- Livrarea în raza municipiului Chișinău

Livrarea produselor alese, în raza municipiului Chișinău, se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a comenzii este de 20000 lei.

Orar de livrare: produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00, în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00, în zilele de odihnă. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi..

-Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 40000 lei, si greutatea maxima a produsului este 110 kg. Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 72 de ore.

Un moment relevant este să completezi corect datele cu privire la livrare, astfel încât să nu existe confuzii atunci când îți vom transporta produsele la domiciliu.

 

Totodată, ai posibilitatea de a rambursa produsele în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare și a termenelor de garanție, respectând termenele legale și păstrând documentația tehnică inerentă unor produse (cazane pe gaz; aparate de aer condiționat; radiatoare).

Îți garantăm siguranța datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii № 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, acestea fiind utilizate conform destinației

intreaba inginerul

© 2024 Climatizoare.md - Toate condiționerele aici, alege producătorul și modelul preferat, plasează ușor comanda, primește consultare și montare calificată.